توری رولینگ، همانطور که اسمش معلوم است، به صورت رول جمع می شود و می توانید آن را به صورت افقی یا عمودی تهیه کنید. توری رولینگ به خاطر نوع جمع شدن آسان و مقاومت بالایی که دارد، برای توری پنجره و توری درب بالکن یکی از بهترین انواع توری به شمار می رود.
انواع توری رولینگ(توری پلیسه ای عمودی)
1. توری رولینگ عمودی:
این نوع نصب توری رولینگ، شباهت زیادی به نصب پرده کرکره ای دارد.
در واقع توری به صورت بالا و پایین حرکت می کند. اندازه توری باید کاملا مطابق پنجره باشد زیرا توری روی قاب آلومینیومی یا یو پی وی سی متصل می شود.
در این حالت با کشیدن نوار متصل به توری می توان آن را به بالا یا پایین هدایت کرد! در فصول سرد که پنجره ها بسته است برای جلوگیری از کثیفی می توان توری را کامل جمع کرد تا دچار آفتاب خوردگی و کثیفی نشود.
2. توری رولینگ افقی:
توری رولینگ افقی که به آن توری ریلی هم گفته می شود، به صورت چپ به راست یا برعکس باز و بسته می شود و حالت کشویی دارد و معمولا بر روی پنجره های بزرگتر مثل پنجره اتاق پذیرایی می توان از این تو استفاده کرد.
به این ترتیب با توجه به ابعاد پنجره می توان نوع بازشوی توری را به صورت یک طرفه یا دو طرفه تنظیم کرد. بهتر است برای مکان هایی مانند پنجره های بزرگ یا درب تراس، از توری رولینگ افقی استفاده کنید. و برای پنجره هایی که اهمیت کمتری دارند، نوع عمودی این توری را خریداری کنید.
معایب توری رولینگ
توری های رولینگ قاب آلومینیومی و توری یو پی وی سی داشته ،توری آن به صورت صاف بوده که توسط فنر بالا و پایین می رود، مشکل اصلی توری رولینگ یا توری جمع شو ضعیف شدن فنر آن به مرور زمان بوده که باعث جمع نشدن توری می گردد. توری های پلیسه با قاب آلومینیومی و توری بصورت آکاردئون می باشد (تفاوت توری پلیسه و رولینگ فقط در صاف و اکاردئونی بودن توری آن است).
توری پلیسه رولینگ یا توری جمع شو بسیار زیبا ، کارآمد و قابل استفاده می باشد. تنها مشکل این دو مدل توری نسبت به توری آلومینیومی قدیمی این است که هنگام خرابی توری های رولینگ یا توری جمع شو می بایست با هزینه های بسیار بالا نسبت به ترمیم آنها اقدام شود.